Team

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs werkt met een toegewijde team van professionals en vrijwilligers. De meesten van ons team hebben een vluchtelingen achtergrond.

linda nu
Linda Rook

Projectleider
Fondsenwerving

Linda heeft 5 jaren in het buitenland gewoond en is daarna door een andere bril naar haar eigen land gaan kijken. Deze bril kan ze goed gebruiken bij het werken met de doelgroep vluchtelingen waarmee ze sinds 2006 is gaan werken. Sinds 2013 is ze betrokken geraakt bij SVA en heeft VluchtelingenAmbassadeurs zien groeien van een mooi project naar een betekenisvolle organisatie.

Maja
Maja Coric

Projectleider
Ontmoeting & Dialoog

Maja is als tiener naar Nederland gevlucht. Tijdens de studieperiode werkte zij als docent Argentijnse tango en als vrijwilliger op culturele festivals. Afgelopen jaren heeft zij onderzoek gedaan naar massageweld, met focus op Balkanoorlogen. Daarnaast heeft zij gewerkt op het Joegoslavië Tribunaal. Zij hield interviews met slachtoffers, omstanders en de daders. Vanuit deze achtergrond komt de fascinatie om de individuele verhalen en hun potentie te gebruiken in de domeinen kunst en educatie.

BMP Utrecht Alejandra 4
Alejandra Peña

Vrijwilliger
All-around begeleider

Alejandra kan haar ervaringen vanuit haar vluchtverleden en haar theater achtergond goed inzetten bij de ondersteuning die ze bied aan SVA. Ze is betrokken bij het project nieuw inburgeren, om vluchtelingen te coachen vanuit ervaringsdeskundigheid.

Demian
Demian Burgenik

All-round coach

‘Door te ervaren is het mogelijk om andere deuren makkelijker te laten openen’.

Omar2
Omar Alhaj Ali

Financieel medewerker

Omar woont al sinds drie jaar in Nederland. Hij studeert international business management bij AMSIB en werkt als receptionist bij Ramada Apollo Amsterdam.Hij helpt ons met de financiële administratie want hij wilt graag de theorie van school naar het praktijk brengen.Bovendien, hij vindt het heel leuk om te leren hoe het er aan toe gaat in een sociale bedrijf.